Om Power Connector

Power Connector startades i Nacka år 2017 och vi har erfarenhet som elektriker sedan början på 90-talet.

Vår vision är att göra det vi kommit överens om, vid det tillfället vi kommit överens. Eftersom vi får 95% av våra uppdrag på rekommendation är det viktigt för oss att våra kunder blir nöjda. Vi garanterar snabbhet, kvalitet och trevligt bemötande.

Om vi får säga det själva är vi stor-Stockholms bästa elektriker. För närvarande har vi 4 bilar på Värmdö. Vi är självklart registrerade hos Elsäkerhetsverket, har F-skatt och söker Rot-avdrag för er. Kolla oss gärna på Kolla Elföretaget, fyll bara i vårt organisationsnummer 559128-9201.

Vi installerar material med kvalitet från kända leverantörer som till exempel Schneider electric, Hager, Plejd, Nexans och NKT med flera, allt för att ni ska få bra installationer.

Vår Personal

Lasse Petrén, VD

Elektriker sedan 30 år. Älskar kundkontakter och att leverera bra tjänster som kunden uppskattar. På fritiden uppskattar jag att åka skidor, cykla, paddla kajak och att köra cabriolet.

070 - 415 65 20
Ibon, Elektriker

Jag heter Ibon, jag är 30 år och jag har jobbat som elektriker i 8 år. Det jag gillar inom mitt yrke är att det finns många olika saker att lära sig hela tiden, eftersom elen utvecklas mycket med nya produkter. Under min fritid gillar jag att hålla på med sport och att resa.

073 - 914 81 00
Mikael Brink, Elektriker

Jag heter Mikael Brink och är 51 år gammal. Jag har bott på Djurö sedan 2002 och jobbat som elektriker i 10 år, innan det har jag jobbat inom försäljning och snickeri. Inom el tycker jag att det är väldigt spännande med belysning och den nya tekniken med belysning styrning.

070 - 840 92 91