Våra elinstallationer

UPPGRADERING AV EL

Belysning | Elcentraler | Jord
Med åren har vi elektriker på Power Connector skaffat oss erfarenhet gällande olika typer av elarbeten, omdragning och uppgradering av elinstallationer i lägenheter och villor.

Fördelen med att byta ut elcentralen till en modernare modell är att den ofta är mer säker och är utrustad med automatsäkringar, jordfelsbrytare och reservplatser. Vi hjälper dig med hela uppgraderingen, oavsett hur komplicerad!

SMART BELYSNING FÖR ALLA

Vi hjälper dig sätta upp hela systemet, nyproduktion, renoveringsprojekt eller bara vill göra din belysning smartare?

Plejds system kan du enkelt introducera smart belysning i ditt hem eller företag. Produkterna installeras av en av våra kvalificerade elektriker bakom befintliga ljusbrytare eller i fördelningsboxen. När installationen är klar kan du enkelt styra belysningen från dina vanliga ljusbrytare eller via Plejd-appen, samt skapa scenarier och schemalägga din belysning.

Vill du veta mer? Läs mer på Plejds hemsida.

ELINSTALLATION AV NYBYGGNATION

Vi hjälper med planering av elinstalltion av nybyggnation
Stora som små, vi elektriker i Nacka hjälper och installerar ditt nya hem för att elen ska fungera länge men också för att det enkelt ska gå att reparera om något skulle krångla. Planeringen är viktig och vi sätter förarbetet i hög prioritet. Kontakta oss idag, vi ger dig även tips & råd!

Är ni i behov av bygg-el, eller byggström som en del kallar det, hjälper vi er gärna att ansöka om det och sedermera även se till så att ni har rätt el-abonnemang.

ELINSTALLATION vid renovering

Vi hjälper er göra gammalt till nytt
Många slarvar med elinstallationer, är det inte rätt från början fixar vi det! Du har köpt ny lägenhet men vill öppna upp till köket, finns kablar i väggen? behöver något dras om? När du renoverar har du möjlighet att reparera det den gamla ägaren missat, våra elektriker är experter inom renovering och ser till att dina kablar dras rätt och hållbart.

INSTALLATION AV LADDBOX

Grön Teknik är här! Grön el avdrag ger dig 50% avdrag på hela fakturan, läs mer på skatteverket eller ring så berättar vi mer!
I dagens el- och hybridmarknad har det blivit alltmer populärt med installationer av laddbox i hemmet för elbilsägare. I många hem är det vanligaste 230 volt uttag som idag inte är att rekommendera för att ladda sin bil ifrån. Genom att ladda från ett vanligt uttag finns det risk för att ditt eluttag utsätts för hög belastning som i sin tur kan orsaka värmeutveckling och i värsta fall kan en brand uppstå.

Vi säljer och installerar laddbox i Stockholm för alla bilmärken, vi erbjuder laddboxar från Garo, Halo, Easse och Terra. Våra certifierade elektriker i Nacka, Stockholm har god vana och rätt kunskaper när det kommer till installation av laddbox för hemmet. Vi kan erbjuda installationer av laddboxar för alla bilmärken som Garo, Halo, Easee och Terra. När du anlitar oss ser vi till att alltid sätta upp en stabil och hållbar lösning som ger din bil en effektiv laddning. Om du har för avsikt att ladda en riktig elbil rekommenderar att du väljer lastbalansering, det krävs mer ström och då ser lastbalanseringen till att inte huvudsäkringen går när du slår på Tex spis eller bastu. Vi hjälper dig även med att rapportera till nätägaren om ni skulle vara i behov av att uppgradera till en större huvudsäkring.