Våra tjänster

Elinstallation Nacka & Värmdö

Våra kompetenta & erfarna elektriker erbjuder elinstallationer i Nacka, Värmdö & Östra Stockholm.

Power Connector startades år 2017 och vi har jobbat som elektriker i Nacka & Värmdö redan sedan början av 90-talet. Vår vision är att göra det vi kommit överens om, vid det tillfället vi kommit överens. Eftersom vi får 95% av våra uppdrag på rekommendation är det viktigt för oss att våra kunder blir nöjda. Vi garanterar snabbhet, kvalitet och trevligt bemötande.

Vi är väldigt flexibla och bär på en mängd olika erfarenheter, kontakta oss så berättar vi mer.

VÅRA TJÄNSTER INOM ELINSTALLATIONER 

Uppgradering

Med åren har vi på Power Connector skaffat oss erfarenhet gällande olika typer av elarbeten, omdragning och uppgradering av elinstallationer i lägenheter och villor.

Nybyggnation

Vi hjälper med planering av elinstalltion av nybyggnation. Stora som små, vi hjälper och installerar ditt nya hem.

Renovering

Många slarvar med elinstallationer, är det inte rätt från början fixar vi det! Du har köpt nylägenhet men vill öppna upp till köket, finns kablar i väggen? 

Installation av laddbox

Vi installerar alla märken! Tex Garo, Halo, Easee och Terra. Vi hjälper dig även med att rapportera till nätägaren om ni behöver uppgradera till större huvudsäkring.

Smart belysning

Plejd intelligent belysningsstyrning - smart beylysning, för nybyggnation, en renovering, eller bara vill göra belysningen smartare? Med Plejd får du enkelt smart belysning i ditt hem eller i din verksamhet.Läs mer om smart belysning

Kontakta oss

 Vi hör av oss snabbt!