Om Power Connector som elfirma i Nacka

Power Connector startades...

...år 2017 och vi har jobbat som elektriker i Nacka redan sedan början av 90-talet.

Vår vision är att göra det vi kommit överens om, vid det tillfället vi kommit överens. Eftersom vi får 95% av våra uppdrag på rekommendation är det viktigt för oss att våra kunder blir nöjda. Vi garanterar snabbhet, kvalitet och trevligt bemötande.
Om vi får säga det själva är vi stor-Stockholms bästa elektriker. För närvarande har vi 4 bilar på Värmdö, vi har även en egen båt på Djurö.

Vi är självklart registrerade hos Elsäkerhetsverket, har F-skatt och söker Rot-avdrag för er. Så kolla oss gärna genom att klicka på bilden Kolla elföretaget och fyll i vårt org nr 559128-9201

Vi installerar material med kvalitet från kända leverantörer som till exempel Schneider electric, Hager, Plejd, Nexans och NKT med flera, allt för att ni ska få bra installationer.

JObba hos oss!

Vi söker alltid efter kompetenta kollegor! Vi har schyssta arbetsvilkor, vi vill ha arbetare som trivs, skicka en spontan ansökan så kan vi höras vidare! - Klicka här

 

Vi tar även emot lärlingar kontakta oss för mer information!

 

Lasse Petrén

Lasse Petrén

VD
Lasse Petrén VD, elektriker sedan 30 år. Älskar kundkontakter och att leverera bra tjänster som kunden uppskattar. På fritiden uppskattar jag att åka skidor, cykla, paddla kajak och att köra cabriolet.
0704156520
Danko

Danko

Lärling
Jag heter Danko och är en 19 årig grabb som jobbar på Powerconnector som lärling. Det roligaste med mitt jobb är att få möta nya människor och koppla el.
Ibon

Ibon

Elektriker
Hej jag heter Ibon, jag är 30 år och jag har jobbat som elektriker i 8 år. Det jag gillar inom mitt yrke är att det finns många olika saker att lära sig hela tiden, eftersom elen utvecklas mycket med nya produkter. Under min fritid gillar jag att hålla på med sport och att resa.
0739148100
Mikael Brink

Mikael Brink

Elektriker
Jag heter Mikael Brink och är 51 år gammal. Jag har bott på Djurö sedan 2002 och jobbat som elektriker i 10 år, innan det har jag jobbat inom försäljning och snickeri. Inom el tycker jag att det är väldigt spännande med belysning och den nya tekniken med belysning styrning.
0708409291