Installation av laddbox för elbil

Grön Teknik är här! Grön el avdrag ger dig 50% avdrag på hela fakturan, läs mer på skatteverket eller ring så berättar vi mer!

I dagens el- och hybridmarknad har det blivit alltmer populärt med installationer av laddbox i hemmet för elbilsägare. I många hem är det vanligaste 230 volt uttag som idag inte är att rekommendera för att ladda sin bil ifrån. Genom att ladda från ett vanligt uttag finns det risk för att ditt eluttag utsätts för hög belastning som i sin tur kan orsaka värmeutveckling och i värsta fall kan en brand uppstå.

Vi säljer och installerar laddbox i Stockholm för alla bilmärken, vi erbjuder laddboxar från Garo, Halo, Easse och Terra. Våra certifierade elektriker i Nacka, Stockholm har god vana och rätt kunskaper när det kommer till installation av laddbox för hemmet. Vi kan erbjuda installationer av laddboxar för alla bilmärken som Garo, Halo, Easee och Terra. När du anlitar oss ser vi till att alltid sätta upp en stabil och hållbar lösning som ger din bil en effektiv laddning. Om du har för avsikt att ladda en riktig elbil rekommenderar att du väljer lastbalansering, det krävs mer ström och då ser lastbalanseringen till att inte huvudsäkringen går när du slår på Tex spis eller bastu. Vi hjälper dig även med att rapportera till nätägaren om ni skulle vara i behov av att uppgradera till en större huvudsäkring.

KONTAKTA OSS

Erbjudande

Garo 3fas laddare 22kw med wifi och elmätare samt Typ2 uttag. 12 meter matningskabel till central (ingen grävning), personskyddsbrytare 16A, plats ska finnas i central.

9.900:- inkl moms. efter avdrag

För laddare med fast 4,5 meters kabel tillkommer 1000:- Vi erbjuder givetvis alla typer av installationer, lastbalansering, uppgradering av huvudsäkring och rapportering till elnäts ägaren. Vi gör kostnadsfritt hembesök för att lämna prisförslag.

Power Connector P3N AB
Värmdö Sörbyvägen 8
139 73 Djurhamn
Micke 0708-409291
Lasse 0704-156520
lars.petren@powerconnector.se